Program Rundown (Tentative)

Conference Themes

 

  1. Regenerative Medicine
  2. Ocular Development
  3. Emerging Technologies
  4. OMICS

 

26th May 2017 (Friday) – Research Forum
08:00-08:45 Registration
08:45-09:00 15 mins Kick-off Ceremony
09:00-10:30 30 mins Invited Session
10:30-11:00 30 mins Coffee Break (Venue: CF Podium)
11:00-12:30 90 mins Free Paper Session 1
12:30-14:00 90 mins Lunch
(Venue: Chinese Garden, 4/F, Communal Building, PolyU)
14:00-15:30 90 mins Poster Session (and coffee break)
15:30-17:00 90 mins Free Paper Session 2
17:30-18:00 30 mins Campus Tour
27th May 2017 (Saturday)
08:00-08:30 Registration
08:30-09:00 Opening Ceremony
09:00-10:30 90 mins Theme 1 – Regenerative Medicine
Chair: Prof. Kwok Fai So, Jinan University
Co-Chair: Prof. Huanxing Su, University of Macau
10:30-11:00 30 mins Coffee Break (Venue: CF Podium)
11:00-12:30 90 mins Theme 2 – Ocular Development
Chair: Prof. Chi-ho To, The Hong Kong Polytechnic University
Co-Chair: Dr Dennis Tse, The Hong Kong Polytechnic University
12:30-14:00 90 mins AB Sciex (Hong Kong) Limited – Lunch Symposium
(Venue: Innovation Think Tank, V1310, 13/F, Jockey Club Innovation Tower, PolyU)
14:00-15:30 90 mins Theme 3 – Emerging Technologies
Chair: Prof. Wai-Ching Lam, The University of Hong Kong
Co-Chair: Dr Marten Brelen, The Chinese University of Hong Kong
15:30-16:00 30 mins Coffee Break (Venue: CF Podium)
16:00-17:30 90 mins Theme 4 – OMICS
Chair: Prof. Calvin Pang, The Chinese University of Hong Kong
Co-Chair: Dr Thomas Lam, The Hong Kong Polytechnic University
17:30-18:30 Reception
18:30-21:00 Gala Dinner cum Award Presentation Ceremony
(Venue: Function Room 5-6, Basement 1, Hotel ICON)